Najam plovila u Hrvatskoj

Kao profesionalna tvrtka za najam i prodaju plovila svojim klijentima nudimo veliki broj dobro održavanih i opremljenih jahti za najam, kao i širok spektar drugih usluga – kao što su održavanje plovila, prodaja plovila te charter management.

Naša ponuda uključuje različite vrste jedrilica i motornih brodova za najam kao i za prodaju.

Luksuzne jahte 

Luksuzne jahte u Hrvatskoj, dužine od 20m, kao kompletno opremljeni brodovi uz vrhunsku posadu pružaju Vam nezaboravno krstarenje po Jadranu.

Motorne jahte 

Dužine do 20m, pružaju udobnost i sigurnost na moru, a svojom brzinom omogucuju posjet brojnim otocima i ne zahtjevaju veliko iskustvo pri plovidbi.

Jedrilice 

Ukoliko ste spremni za istinski susret sa morem kao iskusni nauticar, ponuda naših jedrilica omogucit ce Vam nezaboravnu avanturu i užitak plovidbe.

Katamarani 

Naša ponuda luksuznih katamarana Vam omugucuje vrhunski doživljaj, udobnost i užitak plovidbe, a najpogodniji su za vecu obitelj sa djecom radi sigurnosti i stabilnosti.

Jedrenjaci 

U potrazi za starim obicajima, starinski motorni drvenjaci Vam pobliže mogu docarati romanticni duh krstarenja mediteranom.

Guleti 

Guleti, tradicionalne motorne jedrilice pogodne za smještaj do 20 putnika, izdvajaju se iz charter ponude svojom originalošcu te ih od milja zovemo - hoteli na vodi

Prodaja plovila u Hrvatskoj

Ukoliko ste se odlucili prodati ili kupiti novo ili rabljeno plovilo, a pritom želite provjerenu i kvalitetnu uslugu, na pravom ste mjestu. Tvrtka Plavetnilo d.o.o. specijalizirana je za posredovanje pri kupnji i prodaji plovila, a svojom raznolikom ponudom luksuznih jahti, motornih brodova, jedrilica te katamarana svrstava se kao jedna od najvecih i najkvalitetnijih te vrste u svijetu. Našim klijentima omogucavamo testiranje i pregled plovila pri kupovini, dok naš prodajni tim vodi racuna o pozicioniranju Vašeg broda za prodaju na tržište.

Prodaja motornih jahti 

Ukoliko kupujete ili prodajete brod, pretražite našu sekciju brodova za prodaju.

Prodaja jedrilica 

Ukoliko kupujete ili prodajete brod, pretražite našu sekciju brodova za prodaju.

Prodaja katamarana 

Ukoliko kupujete ili prodajete brod, pretražite našu sekciju brodova za prodaju.

Prodaja guleta 

Ukoliko kupujete ili prodajete brod, pretražite našu sekciju brodova za prodaju.

yacht charter

kao renomirana tvrtka, Plavetnilo d.o.o. vec sedmu godinu bilježi uspješan rast u Hrvatskoj tako da smo, na našim vjernim klijentima odlucili proširiti charter ponudu i na druge zemlje kao što su: Francuska, Španjolska, Italija, Crna Gora, Grcka, Turska, Cipar, Portugal, Indijski Ocean, Mexico te Karibsko otocje. Najljepše zemlje svijeta objedinili smo sa najkvalitetnijim charter ponudama u svakoj zemlji te Vam osigurali nezaboravan provod i izvan Hrvatske. Najbolja ponuda luksuznih jahti, motornih brodova, jedrilica te katamarana uz vrhunsku posadu i sigurnu plovidbu svrstava našu tvrtku kao vodecu te vrste u svijetu. Obratite nam se s povjerenjem, a naš prodajni tim sa zadovoljstvom ce Vam osigurati odmor iz snova u zemlji koju odaberete.